NHKfi_punainen

kiinnostaako teknologia? oletko kätevä käsistäsi? hae NHK:lle huoltoasentajaksi:

 

 

 

Meistä tykkäävät niin työntekijät, maatilalliset kuin lehmätkin

2021-Finland-Parhaat-TyopaikatJos luet tätä tekstiä, toivottavasti harkitset tulevasi NHK:lle töihin. Jos haluat nähdä, minkälainen yritys NHK on ja millaista meillä on työskennellä, katso yllä oleva video.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä teemme – ja millaisia ihmisiä etsimme. Tällä hetkellä olemme Great Place to Work -listauksessa keskisuurten yritysten joukossa sijalla 19, ja teemme jatkuvasti töitä päästäksemme vieläkin korkeammalle. Meille henkilöstön hyvinvointi on avainasia, koska haluamme että ihmisemme jaksavat palvella asiakkaitamme (ja kotimaista maataloutta) myös tulevaisuudessa.

NHK:n kulttuuriin kuuluu tavoite olla alamme edelläkävijä, mihin istuu ajatus kehittää yritystä myös hyvänä työpaikkana.

Työntekijöiden lisäksi meistä tykkäävät asiakkaat – niin ihmiset kuin ammutkin. Meillä suhtaudutaan niin ihmisiin kuin eläimiinkin inhimillisesti. Töitä tehdään yhdessä ja yhteen hiileen puhaltaen, myös niissä työtehtävissä joissa varsinainen työ sisältää esimerkiksi maatiloilla reissaamista. Ketään ei jätetä yksin, ja kaveria jeesataan kiireessäkin.

NHK on suomalainen perheyritys

NHK Group on maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt suomalainen perheyritys. Emoyhtiö NHK-Keskus Oy on perustettu jo vuonna 1990, eli olemme ehtineet olla mukana kehittämässä suomalaista maataloutta jo kolme vuosikymmentä.

NHK Group tunnetaan erityisesti korkealaatuisista tuotemerkeistä ja alan kehittyneimmistä menetelmistä. Suomeksi sanottuna: me haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Meillä on laaja varaosa- ja huoltoverkosto koko Suomessa, ja kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä maatalouden eri tuotantosuuntien tehostamiseen.

Katso avoimet tehtävämme ja hae töihin:

haluaisitko HUOLTOASENTAJAKSI lapin huoltoALUEELLE?

Maatiloja löytyy maan joka kolkasta, ja meidän asiakkaamme sijoittuvat myös eri puolille maata. Juuri nyt etsimme huoltoasentajaa Lapin huoltoalueelle. Toimistosi sijaitsee Rovaniemellä.

 

NHK-Rovaniemi

Automaatio ei synny itsestään – ja Robottikin kaipaa ihmisen kosketusta

Teknologia on hieno juttu. Sen avulla moni asia hoituu tehokkaammin – ja samalla laadukkaammin – kuin käsityönä. Jonkun nämä automaattiset järjestelmät pitää kuitenkin myydä, asentaa ja huoltaa. Siihen tarvitsemme osaavaa työvoimaa.

Lisäksi on myönnettävä, että lypsyrobotti ei ole täydellinen kapistus. Millä tahansa teknologialla on taipumus vikaantua, jolloin se pitää saada kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Siihenkin tarvitaan ihmisiä. Me päivystämme ja pidämme huolta siitä, että Mansikki ja Ruusa pääsevät lypsylle mahdollisimman nopeasti – silloinkin, kun avulias robotti on syystä tai toisesta vikaantunut.

Tämä tarkoittaa sitä, että välillä huoltoasentajien pitää tehdä töitä myös silloin, kun muut nukkuvat. Onneksi meidän huoltoasentajamme ovat kunniantuntoisia ja ammattitaitoisia ihmisiä – olemmehan kouluttaneet heidät tehtäviin itse.

Silloin, kun työ kutsuu, työ tehdään. Ja sillä jämpti.

Et välttämättä tarvitse alan koulutusta – Me koulutamme ja perehdytämme osaan tehtävistä

Olemme kuulleet joiltain hakijoilta, että robottifirmaan töihin hakeminen vähän jännitti, kun aiempaa kokemusta maataloudesta tai lypsyroboteista ei ollut. Ei huolta, me koulutamme ja perehdytämme laitteiden huoltoon.

Tärkeintä on halu oppia ja kiinnostus teknologiaa kohtaan. Yllä olevasta lyhyestä dokumenttielokuvasta näet, minkälaista huoltoasentajan työ oikeasti on – ja että muutkin kaltaisesi ihmiset ovat oppineet tarvittavat taidot nopeasti.

Eikä meillä jätetä ketään pulaan. Etenkin uusia työntekijöitä autetaan tiukan paikan tullen, joko etänä tai tarvittaessa paikan päällä.

Meillä pärjää, kun on itsenäinen ja fiksu tyyppi

Meillä ei ole haudanvakava meininki. Uskomme ihmisten kykyyn ratkaista eteen tulevia ongelmia vastaantulojärjestyksessä. Siksi emme ohjaa tekemistä säännöillä tai hierarkioilla, vaan kukin työntekijä saa tehdä kuten parhaaksi katsoo.

Kuten sanottua, apua toki saa pyytää – ja sitä annetaan.

Meillä ei kuitenkaan välttämättä ole onnellisimmillaan, jos kaipaa työltä paljon rakennetta, hierarkiaa ja sääntöjä. Meillä oman työnsä saa suunnitella, kuten parhaaksi katsoo. Jos työ tulee tehdyksi ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, se riittää. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, ja meillä saa molempia juuri sen verran kuin haluaa ottaa vastaan.

minkälaisiin tehtäviin ihmisiä etsimme?

Meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä niin suunnittelun, myynnin kuin huollonkin parissa. Nämä työtehtävät ovat luonteeltaan erilaisia, joten niitä tekevien ihmistenkin tarvitsee olla.

ROBOTTIHUOLTOASENTAJA (ROVANIEMI)

Kiinnostaako teknologia? Robottitiloillamme on paljon lypsyrobotteja, jotka kaipaavat ajoittain osaavan asentajan huomiota.

Ei haittaa, jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta alalta, sillä koulutamme sinut työhösi. Jätä rohkeasti hakemus tältä sivulta, niin katsotaan olisiko meillä sinulle hommia huoltoasentajana.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoa Keijo Maaraselta numerosta 046 878 3386 tai sähköpostilla osoitteesta keijo.maaranen@nhk.fi

HUOM: haku päättyy ke 16.6. loppuun mennessä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

AVOIN HAKEMUS

Hyville ihmisille löydetään aina töitä. Jos et tiedä tasan tarkkaan, mitä haluaisit tai voisit NHK:lla tehdä, mutta haluat liittyä joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen avoin hakemus.

Kerro, mistä päin töitä etsit, ja miksi koet että voisit olla meille hyvä työntekijä. Voit halutessasi liittää CV:n hakemukseesi.

Me autamme kotimaista maataloutta kasvamaan ja kehittymään jatkossakin

Maataloudessa on tietysti tapahtunut paljon kehitystä viime vuosina. Me autamme suomalaisia maatiloja automatisoimaan maataloustyötä (etenkin raskaampia tehtäviä).

Siihen työhön tarvitsemme uusia ihmisiä.

Ihmisiä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat projekteja. Ihmisiä jotka myyvät projekteja ja laitteita. Ihmisiä, jotka pitävät huolta siitä, että laitteemme ovat eläinten käytettävissä silloin, kun ne niitä tarvitsevat.

Katso dokumenttielokuva, tutustu avoimiin tehtäviin ja laita hakemus tulemaan.