NHKfi_punainen

yksi suomen parhaista työpaikoista etsii ehkä juuri sinua. Katso dokumentti ja hae töihin:

 

 

 

Meistä tykkäävät niin työntekijät, maatilalliset kuin lehmätkin

NHK-GPTW

Jos luet tätä tekstiä, toivottavasti harkitset tulevasi NHK:lle töihin. Jos haluat nähdä, minkälainen yritys NHK on ja millaista meillä on työskennellä, katso yllä oleva video.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä teemme – ja millaisia ihmisiä etsimme. Tällä hetkellä olemme Great Place to Work -listauksessa keskisuurten yritysten joukossa sijalla 18, ja teemme jatkuvasti töitä päästäksemme vieläkin korkeammalle. Meille henkilöstön hyvinvointi on avainasia, koska haluamme että ihmisemme jaksavat palvella asiakkaitamme (ja kotimaista maataloutta) myös tulevaisuudessa.

NHK:n kulttuuriin kuuluu tavoite olla alamme edelläkävijä, mihin istuu ajatus kehittää yritystä myös hyvänä työpaikkana.

Työntekijöiden lisäksi meistä tykkäävät asiakkaat – niin ihmiset kuin ammutkin. Meillä suhtaudutaan niin ihmisiin kuin eläimiinkin inhimillisesti. Töitä tehdään yhdessä ja yhteen hiileen puhaltaen, myös niissä työtehtävissä joissa varsinainen työ sisältää esimerkiksi maatiloilla reissaamista. Ketään ei jätetä yksin, ja kaveria jeesataan kiireessäkin.

NHK on suomalainen perheyritys

NHK Group on maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt suomalainen perheyritys. Emoyhtiö NHK-Keskus Oy on perustettu jo vuonna 1990, eli olemme ehtineet olla mukana kehittämässä suomalaista maataloutta pian jo kolme vuosikymmentä.

NHK Group tunnetaan erityisesti korkealaatuisista tuotemerkeistä ja alan kehittyneimmistä menetelmistä. Suomeksi sanottuna: me haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Meillä on laaja varaosa- ja huoltoverkosto koko Suomessa, ja kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä maatalouden eri tuotantosuuntien tehostamiseen.

Katso avoimet tehtävämme ja hae töihin:

haluaisitko mukaan yhteen suomen parhaista työpaikoista? Meillä on avoimia paikkoja ympäri suomea.

Suomessa on paljon maatiloja pitkin maata, minkä vuoksi myös NHK:lla on toimistoja ympäri Suomea. Oheisesta kartasta näet osan toimipisteistämme. 

Etsimme joukkoomme hyviä ihmisiä asentamaan, huoltamaan ja myymään lypsyrobotiikkaa sekä lisälaitteita. Tarvitsemme myös ihmisiä huolehtimaan arjen sujuvuudesta esimerkiksi hallinnon puolelle. 

Haluaisitko tulla meille töihin? Lue alta tällä hetkellä avoimet työtehtävämme, ja jos löydät jotain puhuttelevaa, täytä hakemus. 

Jos et löydä juuri omiin taitoihisi sopivaa tehtävää, jätä meille avoin hakemus! Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan hyvistä tyypeistä, jotka sopisivat meille.

NHK-toimistot-kaikki

Automaatio ei synny itsestään – ja Robottikin kaipaa ihmisen kosketusta

Teknologia on hieno juttu. Sen avulla moni asia hoituu tehokkaammin – ja samalla laadukkaammin – kuin käsityönä. Jonkun nämä automaattiset järjestelmät pitää kuitenkin myydä, asentaa ja huoltaa. Siihen tarvitsemme osaavaa työvoimaa.

Lisäksi on myönnettävä, että lypsyrobotti ei ole täydellinen kapistus. Millä tahansa teknologialla on taipumus vikaantua, jolloin se pitää saada kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Siihenkin tarvitaan ihmisiä. Me päivystämme ja pidämme huolta siitä, että Mansikki ja Ruusa pääsevät lypsylle mahdollisimman nopeasti – silloinkin, kun avulias robotti on syystä tai toisesta vikaantunut.

Tämä tarkoittaa sitä, että välillä huoltoasentajien pitää tehdä töitä myös silloin, kun muut nukkuvat. Onneksi meidän huoltoasentajamme ovat kunniantuntoisia ja ammattitaitoisia ihmisiä – olemmehan kouluttaneet heidät tehtäviin itse.

Silloin, kun työ kutsuu, työ tehdään. Ja sillä jämpti.

Et välttämättä tarvitse alan koulutusta – Me koulutamme ja perehdytämme osaan tehtävistä

Olemme kuulleet joiltain hakijoilta, että robottifirmaan töihin hakeminen vähän jännitti, kun aiempaa kokemusta maataloudesta tai lypsyroboteista ei ollut. Ei huolta, me koulutamme ja perehdytämme sinut työhösi.

Tärkeintä meille on, että sovit työyhteisöömme ja että jaat arvomme. Lähdemme siitä oletuksesta, että olet itsenäiseen ajatteluun kykenevä aikuinen ihminen, jolloin pystyt kyllä oppimaan tarvittavat työtaidot tehtäväkohtaisesti. 

Meillä pärjää, kun on itsenäinen ja fiksu tyyppi

Meillä ei ole haudanvakava meininki. Uskomme ihmisten kykyyn ratkaista eteen tulevia ongelmia vastaantulojärjestyksessä. Siksi emme ohjaa tekemistä säännöillä tai hierarkioilla, vaan kukin saa vaikuttaa omaan työnkuvaansa niin, että viihtyy ja pystyy antamaan parastaan. 

Apua saa toki aina pyytää – ja fiksu pyytääkin. 

Meillä ei kuitenkaan välttämättä ole onnellisimmillaan, jos kaipaa työltä paljon rakennetta, hierarkiaa ja sääntöjä. Meillä oman työnsä saa suunnitella, kuten parhaaksi katsoo. Jos työ tulee tehdyksi ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, se riittää. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, ja meillä saa molempia juuri sen verran kuin haluaa ottaa vastaan.

katso tästä nhk:n avoimet työpaikat:

Meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä niin suunnittelun, myynnin kuin huollonkin parissa. Nämä työtehtävät ovat luonteeltaan erilaisia, joten niitä tekevien ihmistenkin tarvitsee olla.

AVOIN HAKEMUS

Kiinnostaako NHK työpaikkana? Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan hyvistä tyypeistä, jotka sopisivat kulttuurimme. Jos tunnistat itseäsi tällaiseksi ihmiseksi, lähetä meille avoin hakemus. Kerro vähän itsestäsi ja taustasi, missä asut tällä hetkellä ja mitä töitä haluaisit tehdä. Katsotaan, keksisimmekö jotain. 

Tuletko kanssamme kehittämään kotimaista maataloutta?

Erityisesti raskaampien töiden automatisointi keventää tilallisten työtaakkaa ja parantaa tilojen tuottavuutta. Ainakin meidän mielestämme on mukava pystyä olemaan avuksi ihmisille, joiden työ vaikuttaa suoraan esimerkiksi lähikauppojen maitohyllytilanteeseen.

Tähän työhön tarvitsemme paljon erilaisia ihmisiä. Jos koet kuuluvasi tarinaamme, täytä alta lomake ja hae NHK:lle töihin: