NHKfi_punainen

jos teknologia kiinnostaa, opit nopeasti, etkä pelkää lehmiä, meillä on sinulle töitä! katso video:

 

 

Best_Workplaces_2019_FIN_RGB

Meistä tykkäävät niin työntekijät, maatilalliset kuin lehmätkin

Jos luet tätä tekstiä, toivottavasti harkitset tulevasi NHK:lle töihin. Jos haluat nähdä, minkälainen yritys NHK on ja millaista meillä on työskennellä, katso yllä oleva video.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä teemme – ja millaisia ihmisiä etsimme. Tällä hetkellä olemme Great Place to Work -listauksessa keskisuurten yritysten joukossa sijalla 25, ja teemme jatkuvasti töitä päästäksemme vieläkin korkeammalle. Meille henkilöstön hyvinvointi on avainasia, koska haluamme että ihmisemme jaksavat palvella asiakkaitamme (ja kotimaista maataloutta) myös tulevaisuudessa.

NHK:n kulttuuriin kuuluu tavoite olla alamme edelläkävijä, mihin istuu ajatus kehittää yritystä myös hyvänä työpaikkana.

Työntekijöiden lisäksi meistä tykkäävät asiakkaat – niin ihmiset kuin ammutkin. Meillä suhtaudutaan niin ihmisiin kuin eläimiinkin inhimillisesti. Töitä tehdään yhdessä ja yhteen hiileen puhaltaen, myös niissä työtehtävissä joissa varsinainen työ sisältää esimerkiksi maatiloilla reissaamista. Ketään ei jätetä yksin, ja kaveria jeesataan kiireessäkin.

NHK on suomalainen perheyritys

NHK Group on maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt suomalainen perheyritys. Emoyhtiö NHK-Keskus Oy on perustettu jo vuonna 1990, eli olemme ehtineet olla mukana kehittämässä suomalaista maataloutta pian jo kolme vuosikymmentä.

NHK Group tunnetaan erityisesti korkealaatuisista tuotemerkeistä ja alan kehittyneimmistä menetelmistä. Suomeksi sanottuna: me haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Meillä on laaja varaosa- ja huoltoverkosto koko Suomessa, ja kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä maatalouden eri tuotantosuuntien tehostamiseen.

Katso avoimet tehtävämme ja hae töihin:

haluaisitko mukaan yhteen suomen parhaista työpaikoista? Meillä on avoimia paikkoja ympäri suomea.

NHK:lla on paljon avoimia työpaikkoja joka puolella Suomea. Maatiloja löytyy maan joka kolkasta, ja meidän asiakkaamme sijoittuvat myös eri puolille maata.

Tästä syystä tarvitsemme luonnollisesti työntekijöitä eri puolille Suomea.

Kuten saatatkin tietää, maatalous ei ole keskittynyt vain yhteen paikkaan Suomessa. Meillä on lypsyrobotti- ja työkoneasiakkaita joka puolella maata. Työntekijöitäkin tarvitaan luonnollisesti eri paikkakunnille.

Valitse hakulomakkeesta työtehtävä, niin näet missä päin Suomea meillä on paikkoja avoinna.

NHK-sijainnit-valk

Automaatio ei synny itsestään – ja Robottikin kaipaa ihmisen kosketusta

Teknologia on hieno juttu. Sen avulla moni asia hoituu tehokkaammin – ja samalla laadukkaammin – kuin käsityönä. Jonkun nämä automaattiset järjestelmät pitää kuitenkin myydä, asentaa ja huoltaa. Siihen tarvitsemme osaavaa työvoimaa.

Lisäksi on myönnettävä, että lypsyrobotti ei ole täydellinen kapistus. Millä tahansa teknologialla on taipumus vikaantua, jolloin se pitää saada kuntoon mahdollisimman nopeasti.

Siihenkin tarvitaan ihmisiä. Me päivystämme ja pidämme huolta siitä, että Mansikki ja Ruusa pääsevät lypsylle mahdollisimman nopeasti – silloinkin, kun avulias robotti on syystä tai toisesta vikaantunut.

Tämä tarkoittaa sitä, että välillä huoltoasentajien pitää tehdä töitä myös silloin, kun muut nukkuvat. Onneksi meidän huoltoasentajamme ovat kunniantuntoisia ja ammattitaitoisia ihmisiä – olemmehan kouluttaneet heidät tehtäviin itse.

Silloin, kun työ kutsuu, työ tehdään. Ja sillä jämpti.

Et välttämättä tarvitse alan koulutusta – Me koulutamme ja perehdytämme osaan tehtävistä

Olemme kuulleet joiltain hakijoilta, että robottifirmaan töihin hakeminen vähän jännitti, kun aiempaa kokemusta maataloudesta tai lypsyroboteista ei ollut. Ei huolta, me koulutamme ja perehdytämme laitteiden huoltoon.

Tärkeintä on halu oppia ja kiinnostus teknologiaa kohtaan. Yllä olevasta lyhyestä dokumenttielokuvasta näet, minkälaista huoltoasentajan työ oikeasti on – ja että muutkin kaltaisesi ihmiset ovat oppineet tarvittavat taidot nopeasti.

Eikä meillä jätetä ketään pulaan. Etenkin uusia työntekijöitä autetaan tiukan paikan tullen, joko etänä tai tarvittaessa paikan päällä.

Meillä pärjää, kun on itsenäinen ja fiksu tyyppi

Meillä ei ole haudanvakava meininki. Uskomme ihmisten kykyyn ratkaista eteen tulevia ongelmia vastaantulojärjestyksessä. Siksi emme ohjaa tekemistä säännöillä tai hierarkioilla, vaan kukin työntekijä saa tehdä kuten parhaaksi katsoo.

Kuten sanottua, apua toki saa pyytää – ja sitä annetaan.

Meillä ei kuitenkaan välttämättä ole onnellisimmillaan, jos kaipaa työltä paljon rakennetta, hierarkiaa ja sääntöjä. Meillä oman työnsä saa suunnitella, kuten parhaaksi katsoo. Jos työ tulee tehdyksi ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, se riittää. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä, ja meillä saa molempia juuri sen verran kuin haluaa ottaa vastaan.

minkälaisiin tehtäviin ihmisiä etsimme?

Meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä niin suunnittelun, myynnin kuin huollonkin parissa. Nämä työtehtävät ovat luonteeltaan erilaisia, joten niitä tekevien ihmistenkin tarvitsee olla.

Löydät alta kuvaukset tehtävistä. Olemme kuvailleet myös sellaisia ihmisiä, jotka ovat nykyisin viihtyneet näissä tehtävissä. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus, niin jatketaan keskustelua.

Robottihuollon huoltoasentaja

Robottihuollon asentajan tehtäviin kuuluu Lely Astronaut -lypsyrobottijärjestelmien sekä oheislaitteiden asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtävät sekä ajoittainen päivystys. Tämä tarkoittaa siis sitä, että toisinaan sinun on oltava valmiina lähtemään asiakkaalle hetkenä minä hyvänsä.

Menestyt hyvin tehtävässä, jos sinulla on iloista mieltä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Menestymisessä sinua auttavat myös maatalouden tuntemus ja hyvä asenne työhösi ja asiakkaan auttamiseen.

Asentajan työ on hyvin itsenäistä, joten se vaatii sinulta kykyä järjestelmällisyyttä ja itseohjautuvuutta. Koska työskentelet pääosin asiakkaiden tiloilla ja liikut paljon, tarvitset vähintään B-luokan ajokortin. Edellytämme sinulta suomen ja englannin kielen osaamista, Kokkolassa myös ruotsin kielen taitoa.

Toivomme, että sinulla on hyvät tekniset taidot, jotta pystyt työskentelemään automaatiolaitteiden parissa. Perustaidot tietotekniikassa katsotaan myös eduksi. 

Työkonemyyjä

Työkonemyyjän tehtävänä on etsiä maatilojen arjesta sellaisia töitä, jotka sujuisivat helpommin, sujuvammin ja tehokkaammin työkoneiden avulla ja oivalluttaa tilallisia, että näihin koneisiin kannattaa investoida.

Hyvä myyjä on sosiaalinen, määrätietoinen, jossain määrin kilpailuhenkinen sekä periksiantamaton. Maatalouden tuntemuksesta voi olla hyötyä, mutta se ei ole pakollista, kunhan olet nopea oppija.

Koulutuksesi voi olla mitä vain peruskoulutuksesta maisterin tutkintoon. Aiempi myynnin kokemus luetaan eduksi, mutta ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on avoin mieli, hyvä huumorintaju ja tartut rohkeasti haasteisiin.

Sinulla on vähintään B-luokan ajokortti, etkä pelkää matkustaa asiakkaiden luokse eri puolille Suomea.

 

Projektipäällikkö

Tämä on yksi niistä harvoista hommista, joihin meillä edellytetään virallista koulutusta ja mielellään rutkasti kokemusta. Projektipäällikkö on rautainen rakennusalan ammattilainen, joka vastaa siitä, että 1,5 miljoonan euron robottilypsypihatto valmistuu laadukkaasti ja aikataulussa.

Vuositasolla projektipäälliköllä on tällaisia projekteja johdettavanaan viidestä kymmeneen. Hän osaa johtaa rakennusprojekteja ja hallitsee niin hankinnan kuin urakkaneuvottelut. Meille sopiva projektipäällikkö osaa ottaa vastuuta, mutta ei häpeile pyytää apua tilanteen niin vaatiessa.

Mikäli kiinnostusta löytyy, projektipäällikkö pääsee mukaan myös Lely Vector automaattisten ruokintajärjestelmien suunnitteluun, projektinohjaukseen ja myynnin tukeen. Tässä tapauksessa hän pääsee toimimaan aktiivisesti asiakkaiden kanssa ja etsimään heille parasta mahdollista ratkaisua.

Tähän tehtävään edellytämme rakennusalan tai teknisen alan koulutusta sekä CAD- tai jonkin muun suunnittelu ohjelman tuntemusta.

 

AVOIN HAKEMUS

Hyville ihmisille löydetään aina töitä. Jos et tiedä tasan tarkkaan, mitä haluaisit tai voisit NHK:lla tehdä, mutta haluat liittyä joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen avoin hakemus.

Kerro, mistä päin töitä etsit, ja miksi koet että voisit olla meille hyvä työntekijä. Voit halutessasi liittää CV:n hakemukseesi.

Näin haet meille töihin

Meillä on erilaisia työtehtäviä, joihin tarvitsemme erilaisia hakemuksia. Tästä alta näet, miten käytännössä haet haluamaasi paikkaa.

Huoltoasentaja robottihuoltoon

Lähetä meille tämän sivun lomakkeella vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit hyvä huoltoasentaja. Kerro, minkälainen on suhteesi teknologiaan ja eläimiin. Kerro, mitkä aiemmat kokemukset auttaisivat sinua tässä työssä. Kerro, miksi haluaisit tulla huoltamaan lypsyrobotteja.

Halutessasi voit liittää hakemuksen oheen CV:n, mutta se ei ole pakollinen.

TYÖKONEMYYJÄ

Lähetä meille tämän sivun lomakkeella vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit hyvä työkonemyyjä. Kerro, minkälaisia myyntitöitä olet aiemmin tehnyt ja miksi koet työkoneet omaksi jutuksesi. Kerro, mitkä aiemmat kokemukset auttaisivat sinua tässä työssä. Kerro, miksi haluaisit tulla myymään työkoneita maatiloille.

Halutessasi voit liittää hakemuksen oheen CV:n, mutta se ei ole pakollinen. Odotamme sinulta lyhyttä videoesittelyä. Saat hakemuksen täytettyäsi Whatsapp-numeron, johon voit videosi lähettää. 

Projektipäällikkö

Lähetä meille tämän sivun lomakkeella hakemus, jossa kerrot miksi juuri sinä olisit hyvä projektipäällikkö. Kerro aiemmista hankkeistasi ja niiden tuloksista. Kerro myös itsestäsi ja aiemmasta työurastasi.

Liitä hakemuksen oheen CV, jossa kerrot koulutustaustastasi ja työhistoriastasi.

 

Avoin hakemus

Hyville ihmisille löydetään aina töitä. Jos et tiedä tasan tarkkaan, mitä haluaisit tai voisit NHK:lla tehdä, mutta haluat liittyä joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen avoin hakemus.

Kerro, mistä päin töitä etsit, ja miksi koet että voisit olla meille hyvä työntekijä. Voit halutessasi liittää CV:n hakemukseesi.

Me autamme kotimaista maataloutta kasvamaan ja kehittymään jatkossakin

Maataloudessa on tietysti tapahtunut paljon kehitystä viime vuosina. Me autamme suomalaisia maatiloja automatisoimaan maataloustyötä (etenkin raskaampia tehtäviä).

Siihen työhön tarvitsemme uusia ihmisiä.

Ihmisiä, jotka suunnittelevat ja toteuttavat projekteja. Ihmisiä jotka myyvät projekteja ja laitteita. Ihmisiä, jotka pitävät huolta siitä, että laitteemme ovat eläinten käytettävissä silloin, kun ne niitä tarvitsevat.

Katso dokumenttielokuva, tutustu avoimiin tehtäviin ja laita hakemus tulemaan.